Lahtised Merevaigu karika võitlused taekwondos

26.–27. oktoobril toimusid Riia rahvuslikul spordiareenil (Läti) Lahtised Merevaigu karika võitlused taekwondos.

Sportlased Ukrainast, Kreekast, Lätist, Leedust, Rootsist ja Eestist võistlesid turniiri peaauhinna – Merevaigu karika – eest. Tänavu võitis peaauhinna suurim võistlustel esindatud võistkond Ukrainast, Kiievist (60 inimest). Katleri klubi, mida esindas 30 sportlast, osutus teiseks. Kolmandal kohal on võistkond Pärnust. Riikide arvestused kõige rohkem kuldmedaleid oli just Eestil – 24. Ukrainal oli selles arvestuses 24 kulda.

Täname turniiri korraldajaid ja nimelt Läti Taekwondo Föderatsiooni presidenti, meistrit Vjatšeslavi Semenkovi kingituste ja kostituste eest turniiri võitjatele!

Lahtised Merevaigu karika võitlused taekwondos