III Lõuna-Korea suursaadiku karikaturniir taekwondos WT (Tallinn, 2019)

Ei möödunudki ühte nädalat pärast eelmisi võistlusi – Minskis peetud Maailma Karikaturniiri taekwondos – kui meie väsimatu võitlejad esinesid rahvusvahelisel turniiril taekwondos WT, mis on ka olümpiaala. Võitlusi korraldas Eesti Taekwondo Föderatsioon Soomes asuva Lõuna-Korea saatkonna toetusel. Turniir toimus juba kolmandat korda, tänavu 7. detsembril Kalevi Spordihallis, Tallinnas.

Üle 150 osaleja Eestist ja Lätist võitlesid kolmel vaibal (dajang) kahes divisjonis: algajad kuni roheliste vöödeni (B-divisjon) ja kogenumad sportlased alates rohelisest vööst (A-divisjon). Võistlused avas Eesti Taekwondo Föderatsiooni president Mihhail Kõlvart. Turniiri aukülaline oli Lõuna-Korea suursaadik Soomes.

III Lõuna-Korea suursaadiku karikaturniir taekwondos WT (Tallinn, 2019)