55. Maailmameistrivõistlused taekwondos ITF, 2021 Minsk, Valgevene

14.-18. detsembril kogunesid Valgevene pealinna Minskisse parimad sportlased üle kogu maailma, et välja selgitada erinevates kategooriates tugevaimad juubeli, 55.Maailmameistrivõistlustel taekwondos ITF.. Meie riiki esindas kuuest sportlasest ja kahest treenerist koosnev meeskond.
Sportlaste jaoks, kelle riik on kogenud mitmeid COVID -19 laineid, mille tõttu oli neil küllalt problemaatiline saada võistluskogemusi, mis omakorda mõjutasid ettevalmistusi sellistele tõsistele võistlustele, oli tulemus väga vääriline. Tulemus: 2 medalit
pronks baastehnikas ( tul) Aleksandra Andreejeval Tallinnast sportlastes seas vanuses 14 -17 , 1 dan. Treener Kazbulat Šogenov

Pronks sparringus ( kahevõitlused) juunioride seas vanuses 14-15 aastat,1-3 dan, kaalukategooria kuni 70 kg. Treener Ivan Kiseljov.

55. Maailmameistrivõistlused taekwondos ITF, 2021 Minsk, Valgevene