3. Eesti karikas ja Kohtla-Järve 12.meistrivõistlused taekwondos

13.oktoobril toimusid Ahtme kergejõustikuhallis 3. Eesti karikas ja Kohtla-Järve 12. meistrivõistlused taekwondos. Võitlustel osales ligi 100 sportlast kõikidest Eesti linnadest ja valdadest. Avamistseremooniat kaunistasid kollektiivid „5.zvjozd“ ja „ Zagadka“. Tervituskõnega esines Kohtla-Järve Linnavalitsuse kultuuri- ja spordi peaspetsialist Kristiine Agu. Võistlused avas Eesti Taekwondo Liidu asepresident Valev Udras.
Võistluste tulemuste põhjal valiti parimad sportlased, kes oma vanusekategoorias kogusid kõige suurema punktide arvu ja parima sportlase. Sellel aastal otsustati traditsiooniliste karikate asemel autasustada sportlasi hinnaliste kingitustega. Peaauhinna, mille oli välja pannud Riigikogu liige Valeri Korb ( Rademari kaupluse kinkekaart summas 100 eurot), võitis Nikita Gordejev vanusekategoorias 11-13 aastat klubist Hvarang ( Tallinn).

Parim sportlane vanusekategoorias :
6-8 aastat
Stepan Maksimov ( Sillamäe) Sillamäe taekwon-do klubi Kwon
9-10 aastat
Larion Smirnov ( Tallinn) Shogen Club
Märgin ära Larioni suurepärast esinemist ja stabiilset kõrget tulemust. Teist aastat järjest sai ta nominendiks selles vanusekategoorias!
11-13 aastat
Nikita Gordejev ( Tallinn) Hvarang
14-17 aastat
Maksim Mašara ( Tallinn) Hvarang
Maksim osaleb meie võistlustel mitte esimest korda ja nagu Lariongi näitab ta stabiilset kõrget taekwondo taset
18+
Alan Senkel ( Jüri) Jüri taekwon-do klubi
Parim treener võidetud medalite koguse põhjal
Nikolai Grinin ( KVON)


öökj

3. Eesti karikas ja Kohtla-Järve 12.meistrivõistlused taekwondos