Baltcup 2019

11.-12.mail toimus pealinna Kalevi spordihallis iga-aastane rahvusvaheline turniir taekwondos BaltCup-2019. Sellel aastal on turniirile määratud turniiride kõrgeim auaste Taekwondo ITF gradatsioonis – “A klass”. Kahe päeva jooksul võistlesid kuuel matil ligi 300 sportlast Venemaalt,Valgevenest, Lätist, Soomest ja Eestist parimate tiitli eest Baltikumis. Turniiri külastasid kõrgeaulised Taekwondo ITF külalised – Rahvusvahelise Taekwondo ITF Föderatsiooni president professor Ri Yong Son ja Euroopa Taekwondo ITF Föderatsiooni president GM Michael E. Prewett.

Turniiri peatrofee – Balti Karika võitis üks parimatest St. Peterburi Taekwondo klubidest Black Belt. Eesti tugevaim klubi – Katleri Taekwondo jäi sellel korral minimaalse vahega teisele kohale. Kolmandal kohal meeskond Pihkvast

1

Baltcup 2019