Sporditreeningute korraldamine alates 11.03.2021

Vabariigi Valitsuse 19.08.2020. aasta korralduse nr 282 § 2014 kohaselt kehtivad alates 11. märtsist 2021. a kuni 11. aprillini 2021. a (kaasa arvatud) treeningtegevusele järgmised reeglid:

siseruumides sportimine, treenimine, noorsootöö, huvitegevus, huviharidus, täienduskoolitus ja täiendõpe ei ole lubatud;

  1. välistingimustes sportimine, treenimine, noorsootöö, huvitegevus, huviharidus, täienduskoolitus ja täiendõpe on lubatud, kui on tagatud, et tegevuses ei osale rohkem kui kaks isikut, sealhulgas juhendaja, kes peavad hoidma teiste isikutega vähemalt kahemeetrist vahemaad, ning tagatud peab olema, et kokku ei puututa teiste isikutega.

Nimetatud piiranguid ei kohaldata spordialaliidu võistlussüsteemis toimuvale professionaalsele sporditegevusele, sealhulgas Eesti täiskasvanute ja noorte koondiste liikmetele ja kandidaatidele ning võistkondlike sportmängude meistriliigade mängijatele. Eesti Taekwondo Liidu koondise liikmete ja kandidaatide nimekiri on siin –

Sporditreeningute korraldamine alates 11.03.2021