Eesti meistrivõistlused ja Narva Karikasvõistlus

Esmakordselt Eesti taekwondo ajaloos toimusid 26. veebruaril Narva linnas Eesti meistrivõistlused ja selles spordialas Narva karikavõistlused. Väga meeldiv oli näha, et üle 170 sportlase erinevatest klubidest ja linnadest taas kord said kokku, et oma oskusi näitata ja „Parima sportlase“ tiitlit saama. Avamisel pidasid piduliku kõne mõlema võistluse korraldustoimkonna esimees ja KWON klubi juht Nikolay Grinin, Narva linna volikogu esimees Vladimir Žavoronkov. Võitluse avas Eesti taekwondo Liidu liider Mihhail Kõlvart.
Narva Karikavõistlustel esinesid sportlased kuni 6. gõp (Roheline vöö). Sportlased, kelle kvalifikatsioon on kõrgem (6. gõp/ roheline vöö ja kõrgem) esinesid Eesti meistrivõistlustel.

Eesti meistrivõistlused ja Narva Karikasvõistlus