1.online Maailmameistrivõistlused taekwondos ITF

28.jaanuaril 2022.a. ITF (International Taekwon-do Federation) egiidi all , toimusid esimest korda Taekwondo ITF ajaloos, online Maailmameistrivõistlused kompleksharjutustes- Tul ja enesekaitse. Võistlusi viis läbi Argentiina Taekwondo Föderatsioon iScore poolt välja töötatud mitmefunktsionaalse ITF CYBER ARENA baasil. Meistrivõistlustel oli esindatud 64 riiki üle maailma ja 377 sportlast. Eesti Taekwondo Liiru esinasid kolm sportlast- Kazbulat Šogenov, Maksim Dmitrijev ja Aleksandra Andrejeva, kellest kahel õnnestus tuua kaks medalit Eesti arvele. Meie Saša Andrejeva, Tallinna Katleri Shogen Club esindaja, kes alles võitis reaalsetel Maailmameistrivõistlustel 2021 pronksmedali Tulis, tuli maailmameistriks samal alal online juunioride seas vanuses 16-17 aastat.( 1dan). Saša oli kindlalt üle oma vastastest Norrast, Jamaikalt ja Paraguaist ning lisas oma arvele järjekordse maailmameistrivõistluste kulla! Maksim Dmitrijev Kohtla- Järve klubist Tekken, kes võistles veteranides 40-49 aastat, 2 san) , tuli pronksmedalile!

1.online Maailmameistrivõistlused taekwondos ITF