ENESEKAITSE KURSUSED NAISTELE

artlimited_img255648_m
3 1
396039_10150524013574329_904535517_n 1

Vaatamata loomulikele võimalustele, osutada rünnakule vastupanu, ning mitte osutuda selle ohvriks, on üsna tõenäoline ülesanne. Justnimelt seda, õpetavad teile meie ENESEKAITSE KURSUSED NAISTELE. Kaasaegne naisterahvas peab suutma enda eest seista, seda nõuavad elutingimused suures linnas, kui ka see, et enesekaitse võimaldab säilitada head füüsilist vormi.

Enesekaitse tütarlastele ja naistele omab mitut eripära. Esmalt see, et vähesed oskavad oodata hapralt noorelt daamilt väärilist vastupanu, kuid naisterahvas, kes on õppinud juurde enesekaitse oskusi võib avaldada tugevat vastulööki, tänu kindlatele võtetele, mida ta on treeningute käigus omandanud. Need võtted ei vaja väga suurt jõu panustamist. Teiseks on see, et naisterahvad, kes on saanud väljaõpet enesekaitse ja võitluse läbiviimiseks, on oma vastase jaoks tõeliseks üllatuseks ja pea 99% juhtumitest oskavad nad ka oma vastasele avaldada väärilist vastulööki. Enesekaitse puhul on hea teada vastase haavatumaid kohti.

Ja lõppude lõpuks võit ja edu on teie kaaslasteks igas eriolukorras, kus teil on väljakujunenud kindel psühholoogiline kindlustunne ja visadus.

Treeningkava on loodud korea võitluskunsti HAPKIDO baasil. Treeninguid viib läbi Hapkido meister – Oleg Kim (musta vöö omanik 6 DAN).

• Hind sisaldab enesekaitse kursust naistele, mis koosneb 16 õppetunnist.

•  Gruppi suurus ei ole väga suur – 8-12 inimest.

Treeningprogramm sisaldab:

•  Psühholoogilised kaitse meetodid ja rünnakute ennetamine;

•  Teatud kinni haaramistest vabanemine;

•  Kaitse kindlate võtete kasutuselevõtmisega;

•  Kaitse käe juures olevate esemete kasutuselevõtmisega;

•  Rünnaku toimepanemine eritingimustes (korteris, trepikojas, liftis, autos …);

•  Kiire reageerimine ja otsuste tegemine.

Soovijatele, kes otsustavad enda õpet jätkata, pakume omalt poolt välja kursusi, mis süvendavad teie teadmisi ja oskusi enesekaitses.

Lisainformatsioon telefoninumbrilt 58081044

ENESEKAITSE KURSUSED NAISTELE